• foto-skoly1
loading...

Vážení rodiče a milé děti,

děkujeme vám, že jste ve dnech 4. nebo 5. dubna 2024 přišli k prezenční části zápisu do prvních tříd právě na Základní školu kpt. Jaroše, Trutnov, Gorkého 38. Věříme, že z průběhu zápisu máte pouze kladné pocity a již nyní se těšíte na velký životní krok. Výsledky zápisu naleznete ZDE nebo v tištěné podobě na hlavních vchodových dveřích budovy školy.

 

Odkaz na fotogalerii od pana Fišera Ilji ZDE.

 

Přijatým žákům si dovolujeme nabídnout projekt „PŘEDŠKOLÁČEK“, který usnadní dětem přechod mezi časem her ve školce a začínajícími povinnostmi ve škole. Podrobné informace včetně přihlášky ZDE.

 

Žádáme rodiče přijatých žáků, u kterých proběhlo nebo je plánováno vyšetření v PPP, SPC nebo u jiného z odborníků ve vztahu ke vzdělávání, aby o této skutečnosti informovali pověřeného pracovníka školy Mgr. Michaelu Sedláčkovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Naší snahou je, nastavit podpůrná opatření s předstihem a předejít tak případným komplikacím před zahájením školní docházky.

 

Připomínáme, že v případě žádosti o odklad povinné školní docházky je zákonný zástupce povinen k žádosti doložit vyjádření PPP a dětského lékaře. Na základě těchto dokumentů bude vydáno rozhodnutí ředitele školy o odkladu povinné školní docházky. Toto rozhodnutí musí zákonný zástupce vyzvednout v sekretariátu školy a předat vedení MŠ, kterou dítě navštěvuje. V případě dotazů kontaktujte zástupce ředitele Mgr. Petra Karajanise, DiS. (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

Dále žádáme rodiče přijatých žáků, kteří se rozhodnou, že jejich dítě nastoupí na jinou základní školu, aby co nejdříve o této skutečnosti informovali zástupce ředitele Mgr. Petra Karajanise, DiS. (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

Za vedení školy zástupce ředitele Mgr. Petr Karajanis, DiS..

Back to top